Volg ons

Eerste Divisie

Edo Knol verruilt Telstar voor Rijnsburgse Boys

Edo Knol verruilt Telstar voor Rijnsburgse Boys

Telstar-middenvelder Edo Knol heeft een 2-jarig contract getekend bij Rijnsburgse Boys. Knol had een aflopend contract in Velsen-Zuid, dat niet verlengd zou worden.

Kuhlmann
,,Bij Telstar ben ik full-prof maar die club heeft laten weten niet verder met mij te willen,” stelt de middenvelder op de clubsite. ,,Daarom ben ik me nu aan het oriënteren op een maatschappelijke carrière, in combinatie met voetballen bij Rijnsburgse Boys. Wat het wordt – werken of een studie – weet ik nog niet. Ik laat alles eerst maar even op me afkomen en dan zien we wel verder. Rijnsburg is een mooie club, waarover ik goede verhalen heb gehoord van oud-Rijnsburg-speler Joost Kuhlmann, die ik ken van EDO waar ik sinds vier jaar jeugdtrainer ben. Verder ken ik Virgil Deen en Gino Demon. Zij komen uit hetzelfde dorp als ik: Velserbroek.”

6 en 8
Knol speelde eerder in de jeugd bij VSV en EDO, waarna hij naar ADO Den Haag vertrok en in de A1 en het beloftenteam speelde. De middenvelder, die op ‘6 en op 8’ kan spelen, begon dit seizoen nog als basisspeler bij de Witte Leeuwen, maar verloor in de loop van het jaar zijn plek.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie