maandag, juli 4, 2022
HomeEredivisieClubsEagles vs RKC voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

Eagles vs RKC voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

Zaterdagavond staat de eredivisiewedstrijd Eagles en RKC gepland in De Adelaarshorst stadion. Lees de goktips, kansen en gratis weddenschappen over nummer 11 en nummer 14 van de eredivisie hier. 

De Eagles hebben in de laatste vijf wedstrijden 3 keer verloren, 1 keer gelijkgespeeld en 1 keer gewonnen. RKC heeft in de laatste vijf wedstrijden 2 keer gelijkgespeeld, 2x verloren en 1 keer gewonnen. Wie wint de strijd tussen deze twee ploegen?

go ahead eagles

 

VS

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 21:00, De Adelaarshorst, Deventer 

Eagles vs RKC: Eredivisie voorspelling

Go Ahead Eagles heeft afgelopen seizoen al 1 wedstrijd gespeeld tegen RKC Waalwijk. Momenteel heeft Go Ahead Eagles de 11e plaats, terwijl RKC op de 15e positie staat.

Beide clubs hebben tot nu toe 19 wedstrijden gespeeld. Go Ahead Eagles heeft 5 directe wedstrijden gewonnen. RKC Waalwijk heeft 6 wedstrijden gewonnen en 8 wedstrijden gelijkspel gespeeld. 

Gemiddeld scoorden beide teams in directe wedstrijden gemiddeld zo’n 3,11 doelpunten per wedstrijd. 

Eagles vs RKC: Eredivisie goktips

Beide clubs hadden zich meer voorgesteld van het nieuwe seizoen. Er is weinig dat beide partijen uit elkaar houdt en alles is mogelijk. 

De Eagles hebben kunnen laten zien met de nederlaag tegen AZ, dat ze kunnen voetballen en gemotiveerd zijn om hogerop te komen. Beide factoren zouden wel eens het verschil kunnen gaan maken en zorgen voor een spektakel. 

Eagles vs RKC: Gaat de wedstrijd Eagles vs RKC door?

Dat Corona niet bevorderlijk is voor het teamgevoel, is duidelijk. De laatste weken hanteert Go Ahead Eagles een strak coronaregime. Dit regime moet Corona buiten de deuren houden, om zaterdag tegen RKC te kunnen spelen. 

Toeschouwers zijn wegens de huidige COVID-maatregelen niet toegestaan. Het stadion is zaterdag tegen RKC -voor de vijfde keer dit seizoen- leeg.

 

Eagles vs RKC: Winkansen

Hieronder vind je de belangrijkste quoteringen voor Go Ahead Eagels vs RKC Waalwijk. Deze quoteringen kunnen variëren. Voor de meest recente winkansen kan je naar Bet365.

Winst Go Ahead Eagles: 2,13
Gelijkspel: 3,50
Winst RKC Waalwijk: 3,40
Beide teams scoren: ja 1,77, nee 2,02
Meer dan 2,5 doelpunten: 1,92

 

Eagles vs RKC: Hoe kan je jouw free bets claimen?

 

Het is mogelijk tijdens deze wedstrijd om gebruik te maken van de zogenoemde gratis weddenschappen. Met deze gratis weddenschappen hoef je zelf niks te betalen voor het plaatsen van de weddenschap, maar is er wel de mogelijkheid om te winnen en dus winst te maken. Hoe claim ik mijn free bets voor Eagles – RKC? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Er zitten wel een aantal voorwaarden verbonden aan de Free Bets. Zo moet je de volledige free bet in 1 keer inzetten en moet het een minimale quotering hebben van 1.20 of hoger. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS