donderdag, juli 7, 2022
HomeEredivisieClubsEagles vs RKC livestream: Eredevisie preview, aftraptijd en teamnieuws

Eagles vs RKC livestream: Eredevisie preview, aftraptijd en teamnieuws

 

Aanstaande zaterdagavond trappen Go Ahead Eagles en RKC de wedstrijd af. Go Ahead Eagle staat op de 11e plaats met 21 punten, RKC Waalwijk op de 15e plaats met 16 punten. 

Het beloofd een spannende wedstrijd te worden tussen een middenmoter en RKC die duidelijk aan het vechten is tegen degradatie. 

go ahead eagles

 

VS

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 21:00, De Adelaarshorst, Deventer 

Eagles vs RKC: Live stream volgen

Wil jij de wedstrijd scores volgen van Eagles tegen RKC Waalwijk? Maak dan nu je account aan bij Bet365. Met je account is het mogelijk om alle gebeurtenissen in de wedstrijd volledig gratis te volgen. 

De rechten voor het beeldmateriaal zijn in Nederland in handen van ESPN waar de wedstrijd ook in video live te volgen is. 

Eenmaal je account aangemaakt op Bet365 kan je het volledige overzicht van statistieken te zien krijgen en waar de bal op het moment van spelen bevindt. Daarnaast zie je de grote kansen en reddingen in de livestream, die je kan volgen bij Bet365. 

Vind je het volgen van de wedstrijd leuk? Waag dan meteen een gokje op één van de clubs en lees nu de goktips bij Bet365! 

Eagles vs RKC: Voorbereiding en laatste nieuws

Afgelopen jaar werd de Deventer club getroffen door een interne pandemie van vijftien spelers. De laatste weken houdt voetbalclub Go Ahead Eagles zich aan een streng coronaregime. Dit regime zou corona buiten de eredivisie moeten houden. 

Zo zijn er strikte regels, gescheiden kleedkamers en andere diverse maatregelen waaraan de spelers zich moeten houden. 

Geschiedenis Eagles vs RKC

Uit afgelopen jaar is gebleken dat Eagles en RKC dicht bij elkaar zaten. Ook dit jaar zitten Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk bij elkaar in de buurt. 

 

Afgelopen wedstrijd op 2 oktober vorig jaar, heeft RKC tegen Go Ahead Eagels gelijk gespeeld. RKC Waalwijk had bij deze wedstrijd een balbezit van 55% en Go Ahead Eagles van 45%. 

Eagles vs RKC: Wanneer is de aftrap?

De wedstrijd Go Ahead Eagles tegen RKC Waalrijk begint aanstaande zaterdagavond 15 januari om 9 uur ’s avonds. De wedstijd vindt plaats in het Adelaarhorst stadion te Deventer. 

De Nederlandse voetbalscheidsrechter is Van Der Eijk. Hij heeft voornamelijk ervaring in de wedstrijden in de Eerste divisie. 

 

Eagles vs RKC: Team nieuws

De Centrale verdediger Joris Kramer is niet aanwezig vanwege een rode kaart in een voorgaande wedstrijd. Yacine Bourhane is niet aanwezig vanwege zijn aanwezigheid bij de Afrika Cup. Hij komt uit voor Cameroen. Saïd Bakari is voor Heracles niet aanwezig vanwege de Afrika Cup. 

Wil jij meer weten over wedden op voetbal, of waar je dit allemaal kunt doen? Lees dan op onze voetbal wedden pagina meer! 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS