maandag, juli 4, 2022
HomeEredivisieClubsEagles vs RKC gratis weddenschappen

Eagles vs RKC gratis weddenschappen

Aanstaande zaterdagavond om 9 uur spelen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk de eredivisie wedstrijd in het Adelaarhorst stadion, te Deventer. Go Ahead Eagles staat op de 11e plaats en RKC Waalwijk op de 15e plaats.

Eagles en RKC staan dichtbij elkaar. Go Ahead Eagle staat op de 11e plaats met 21 punten, RKC Waalwijk op de 15e plaats met 16 punten.

go ahead eagles

 

VS

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 21:00, De Adelaarshorst, Deventer 

Hoe claim je jouw free bets voor Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk?

 

Wil jij je gratis weddenschap gebruiken om te wedden op de wedstrijd tussen Go Ahead Eagle en RKC Waalwijk? Lees hieronder het stappenplan hoe je jouw free bets in kunt zetten voor deze wedstrijd. 

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de Go Ahead Eagles

Later in het artikel lees je de mogelijke deals om free bets te claimen. Hiervoor zijn er een aantal van de beste bookmakers onderzocht. 

BET365 free bets inzetten voor de wedstrijd Go Ahead Eagle en RKC Waalwijk

Bet365 geeft je de mogelijkheid om wedkredieten van 100 euro te claimen. Je ontvangt bij je eerste storting op je account, hetzelfde bedrag dat je stort als wedkrediet op je account. Je bent verplicht het gehele wedkrediet in één keer te gebruiken bij een weddenschap. 

Ook belangrijk om te weten is dat je minimaal een kans moet hebben van 1.20 of hoger bij een weddenschap. Combinaties die meer dan 3 weddenschappen bevat, zijn niet mogelijk om af te sluiten met je ontvangen wedkrediet. 

BetCity free bets voor de wedstrijd Go Ahead Eagle en RKC Waalwijk

Naast Bet365, is het ook mogelijk om bij de Nederlandse goksity BetCity je gratis weddenschap te claimen voor de wedstrijd Go Ahead Eagle en RKC Waalwijk. Bij het afsluiten van een nieuw account op BetCity, ontvang je een weddenschap van 20 euro. 

Om dit bedrag te kunnen claimen, is het verplicht om minimaal 20 euro te storten. Hierna heb je tot 30 dagen de mogelijkheid om de gratis weddenschap te innen. Dit kan ook bij de wedstrijd tussen Go Ahead Eagle en RKC Waalwijk. 

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor Go Ahead Eagles tegen RKC

Daarnaast heb je ook nog de optie om een odds boost in te zeten bij bet City. Hierdoor worden de odds sterk verbeterd. Let wel op, want je mag maar maximaal 5 euro inzetten op deze boost. 

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim 40 euro aan free bets voor de wedstrijd tussen Go Ahead Eagle en RKC Waalwijk

LiveScore Bet is een site met een licentie, maar nog zonder een website die gelanceerd is online. Momenteel is het mogelijk om alvast gratis weddenschappen ter waarde van 40 euro te claimen. Hierdoor is het mogelijk om meteen free bets te plaatsen. 

Hoe je dit doet? Ga naar de website van LiveScore Bet en vraag je account aan. Je ontvang een bericht op je mail wanneer de website gelanceerd is en je jouw 40 euro aan gratis weddenschappen ontvangt. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS