dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEagles-aanwinst Thomas: 'Misschien gehoopt op iets betere aanbieding'

Eagles-aanwinst Thomas: ‘Misschien gehoopt op iets betere aanbieding’

Go Ahead Eagles kan elk moment het vastleggen van Sander Thomas bekend maken. De 20-jarige middenvelder is akkoord met de éénjarige aanbieding die de Deventer club hem deed.

Betere aanbieding
,,Misschien had ik op een iets betere aanbieding van Go Ahead gehoopt”, vertelde Thomas aan De Stentor. ,,Ik speel de hele voorbereiding al elke wedstrijd in de basis, vandaar. Maar ik ben tevreden. Voel me thuis bij de club en de selectie is in orde. Op korte termijn zal ik de club dan ook laten weten dat ik blijf.”

Amateurbasis
Thomas traint sinds 5 juli mee met de selectie van coach Leon Vlemmings. Omdat hij reeds op amateurbasis was geregistreerd bij Go Ahead Eagles, kon hij vrijdagavond al in actie komen tegen MVV. Eerder speelde de Tukker voor FC Twente, PEC Zwolle en Heracles Almelo.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD