woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie'Eagle' Groenbast: 'Blessure speelde me parten'

‘Eagle’ Groenbast: ‘Blessure speelde me parten’

Joey Groenbast staat vermoedelijk zeker enkele weken buitenspel met een gescheurde enkelband. Hoe erg zijn blessure is, moet vandaag duidelijk worden bij een mri-scan, schrijft De Stentor.

Instabiel
,,Hoe erg het precies is, moet woensdag blijken. Dan wordt er een mri-scan gemaakt. Het is nog steeds heel pijnlijk allemaal, vooral onder de voet. Daarom is het voor de artsen ook onduidelijk wat er nu precies aan de hand is”, stelt de linksback in de krant. Terugblikkend op het moment beschrijft hij: ,,Het gebeurde een paar minuten voor tijd. Ik kreeg een flinke trap, waarna mijn voet vast bleef staan in het kunstgras. Die klapte volledig dubbel en ik voelde ongelooflijk veel pijn. Ik kon niet verder, wilde wisselen, want de enkel voelde instabiel. Maar ja, de drie wissels waren al verbruikt dus ik moest en wilde door voor het team.”

Zuur
Vervolgens gebeurde het onvermijdelijke: doordat hij niet meer fit was, leidde zijn actie de late treffer van Helmond Sport in. ,,Het mag geen excuus zijn, maar de blessure speelde me wel parten. Net op het moment dat ik de bal wilde wegtrappen, zakte ik weer door mijn enkel. Dan is het heel zuur dat de bal heel ongelukkig via mijn bovenbeen bij die jongen van Helmond terechtkomt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD