dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDynamische middenvelder Van Landschoot (Club Brugge) op huurbasis naar NEC

Dynamische middenvelder Van Landschoot (Club Brugge) op huurbasis naar NEC

NEC heeft de selectie voor de start van het nieuwe seizoen weten te versterken met Jellert van Landschoot. De middenvelder maakt op huurbasis de overstap van Club Brugge naar Nijmegen. De club uit de Eerste Divisie meldt op de officiële website dat in de huurovereenkomst tevens een optie tot koop werd opgenomen.

FC Eindhoven
De 21-jarige middenvelder is geen onbekende op de Nederlandse voetbalvelden. In het seizoen 2017/2018 speelde Van Landschoot op huurbasis bij FC Eindhoven. Daar wist hij drie keer het net van de tegenstander te vinden in 38 wedstrijden. Het voorgaande seizoen speelde hij voor OH Leuven. In 2004 sloot hij aan bij de jeugdopleiding van Club Brugge, tot op heden kwam het niet tot een optreden in het eerste elftal.

Dynamische middenvelder
Algemeen directeur Wilco van Schaik sprak lovende woorden over de nieuwste aanwinst op de voornoemde website.  ,,Met de komst van Jellert verzekeren we ons van een dynamische middenvelder die beschikt over een groot loopvermogen. Jellert is een speler met een sterke mentaliteit en dat zijn spelers die we graag zien in de Goffert. Gezien zijn jonge leeftijd zit er ook nog veel rek in en gaan we ervoor om het komende seizoen onze gezamenlijke doelen te verwezenlijken. We wensen Jellert heel veel succes bij onze club.’’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD