Volg ons

Almere City FC

Dyllan Lanser verruilt Almere City voor De Dijk

Dyllan Lanser verruilt Almere City voor De Dijk

Met het aantrekken van Dyllan Lanser heeft De Dijk eindelijk haar gewenste defensieve versterking binnen. De 22-jarige Lelystedeling komt over van Almere City FC.

Jong Almere City
Lanser speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van de Almeerders en kwam tot 15 optredens in het eerste elftal. Afgelopen seizoen speelde de verdediger bovendien geregeld mee met Jong Almere, uitkomend in de Derde Divisie Zaterdag.

Paul Quasten
Dat De Dijk uitgerekend haar versterking vindt bij Almere City is saillant, aangezien de Tweede Divisionist uit Amsterdam-Noord eerder dacht dat Lanser’s clubgenoot Paul Quasten deze zomer zou aansluiten bij de selectie van trainer Jochem Twisker. De Dijk dacht een mondeling akkoord te hebben met de ervaren linksback, maar Quasten tekende evengoed daarna een 3-jarig contract bij RKC Waalwijk.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC