Volg ons

Derde Divisie

DVS’ers spreken steun uit aan coach Van Hunenstijn

DVS’ers spreken steun uit aan coach Van Hunenstijn

DVS’33 gaf eerder deze maand niet alleen in een statement aan dat er wel degelijk voldoende chemie is tussen de spelersgroep en trainer Bert van Hunenstijn, de spelers onderstreepten dat en spraken het letterlijk uit na de 5-1 zege op ASWH.

,,Complimenten aan het team, we zijn thuis nog steeds ongeslagen”, stelt Benjamin Roemeon tegenover De Stentor. ,,En we hebben op het rumoer van de afgelopen weken het juiste antwoord gegeven. We staan met iedereen achter de trainer en hebben het goed opgepakt. Vorige week tegen Dovo hadden we communicatieproblemen voorin en achterin en maakten te veel individuele fouten. Dat was een kwestie van scherpte. Daar hebben we deze week hard op getraind en nu stond elk individu dezelfde kant op.”

Van Hunenstijn is logischerwijs blij met de steun van zijn selectie: ,,Als het niet goed zit, kunnen ze dit niet opbrengen. We hebben dit samen gedaan. Je kan roepen dat het goed zit, maar het moet ook zichtbaar zijn. Een beter antwoord kon de groep niet geven.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie