Volg ons

Derde Divisie

DVS’er De Ruiter: ‘Kreeg appjes van Spakenburg-spelers dat ze van mij hadden genoten’

DVS’er De Ruiter: ‘Kreeg appjes van Spakenburg-spelers dat ze van mij hadden genoten’

DVS ’33-smaakmaker werd begin deze week verkozen tot de Speler van de Week van de Derde Divisie Zaterdag vanwege zijn goede prestatie tegen Spakenburg. In De Stentor blikt hij terug op de 5-1 zege van de Ermeloërs.

Wat extra’s laten zien

,,De hele week weet je dat Spakenburg eraan komt. Dat is voor sommigen misschien wel de wedstrijd van het jaar of van hun leven. Ook ik wil in deze mooie wedstrijden – waar veel publiek op af komt, net als bij VVOG-uit – wat extra’s laten zien. Dan wil ik laten zien wat ik kan, ja. Het was niet de perfecte wedstrijd, maar wel een heel goede”, stelt hij in de krant. ,,Ik zeg vaak tegen de jongens: geef de bal maar aan mij, dan gebeurt het wel. Nu kreeg ik de ballen op de juiste momenten. Iedereen deed zijn best en bijna alles lukte. Dat dwing je dan ook zelf af. En als er wat foutjes kwamen, was er altijd nog iemand die het goed kon maken.”

Hoor niet in de Derde Divisie
De aanvaller kreeg zelfs complimenten van de tegenstander: ,,Ik kreeg zelfs appjes van spelers van de tegenpartij dat ze van mij hadden genoten.” Opvallend is dat De Ruiter externe hulp nodig had om gemotiveerd te zijn tegen de Blauwen: ,,Voor de wedstrijd moest er voor mij persoonlijk een knop om en moest iemand bellen om de motivatie aan te wakkeren. Ik moest beloven goed te spelen. Dat doe ik voor de supporters, vrijwilligers, sponsors en iedereen die zich inzet voor DVS. Maar eigenlijk hoor ik niet op dit niveau, derde divisie. Ik hoor hoger te spelen. Als ik het naar mijn zin heb, is de wil er ook. Doordat ik nu op tien speel, speel ik goed. Mijn voorkeur gaat uit naar deze positie. Ik hoor thuis in de as en dat weet deze trainer ook.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie