Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DVS’33 zet titelkandidaat Spakenburg te kijk, Scheveningen stunt tegen Jong Almere

DVS’33 zet titelkandidaat Spakenburg te kijk, Scheveningen stunt tegen Jong Almere

Titelkandidaten Spakenburg en Jong Almere City gingen zaterdagmiddag verrassend onderuit bij rspectievelijk DVS’33 (5-1) en Scheveningen (4-3). De ploeg van trainer/coach had weinig tot niets in te brengen in Ermelo en Almere City verspeelde een voorsprong van 1-3.

DVS’33 – Spakenburg
Spakenburg kwam na zeven minuten spelen op voorsprong tegen de ploeg uit Ermelo. Mike Vreekamp wist een messcherpe counter doeltreffend af te ronden (0-1), dit op aangeven van Gravenbeek. In de veertiende minuut was het echter DVS’33 dat langszij wist te komen, dit nadat even eerder een treffer geannuleerd werd vanwege buitenspel. Nu was het Van Warven met de actie waarna De Ruiter de bal voor zijn voeten kreeg en raak schoot (1-1). De thuisploeg ging vervolgens op jacht naar meer en kreeg na 22 minuten spelen loon naar werken. De Ruiter was verantwoordelijk voor de assist en Velda gaf de bal het laatste beslissende tikje (2-1). Nog voor de pauze wist DVS’33 verder uit te lopen op Spakenburg. Een vlijmscherpe counter werd afgerond door Roemeon (3-1).

Waar Spakenburg in de tweede helft op zoek moest naar de aansluitingstreffer was het de thuisploeg die inn de 48ste minuut het duel voortijdig wist te beslissen. Maurice de Ruiter joeg de bal na 48 minuten spelen keihard de kruising in (4-1). De eindstand werd in de 88ste minuut bepaald door Van Warven die alleen voor de keeper opdook en goed af wist te ronden (5-1).


Scheveningen – Jong Almere City
De thuisploeg kende zaterdagmiddag een uitstekende start tegen een van de titelkandidaten in de Derde Divisie.  Steemers bracht na zes minuten spelen Scheveningen aan de leiding (1-0). De talenten uit Almere zaten niet bij de pakken neer en wisten nog voor het half uur de stand weer gelijk te trekken door Nicky van Hilten (1-1). Laatstgenoemde was in de 56ste minuut wederom goed voor een treffer, hierdoor verscheen de stand van 1-2 op het scorebord in Scheveningen. Vervolgens leken de talenten uit Almere de wedstrijd te beslissen nadat het op een fraaie 1-3 wist te komen. Niets was echter minder waar want de thuisploeg wist zich op te richten en wist de achterstand om te buigen naar een onverwachte overwinning. Rog, Nieuwlaat en Aldogan waren goed voor drie Scheveningse treffers (4-3).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag