donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS'33 wint bij ODIN, Harkemase Boys verslaat Magreb '90

DVS’33 wint bij ODIN, Harkemase Boys verslaat Magreb ’90

DVS’33 blijft op koers om mee te doen voor de bovenste plaatsen. In Heemskerk won het met 1-2 van ODIN’59. Harkemase Boys won bij Magreb ’90: 0-2.

ODIN ’59 – DVS ’33 1-2
In Heemskerk was het ODIN dat het beste uit de startblokken kwam. De ploeg van Richard Plug kwam dan ook na een klein kwartier aan de leiding via een fraaie treffer van Hulleman. Dat schudde DVS’33 wakker. De Ermeloërs zetten aan, maar zagen ODIN er wel verschillende malen gevaarlijk uitkomen in de tegenaanval. Vlak voor rust maakte DVS ’33 gelijk. Yasar profiteerde van een defensieve fout bij de Heemskerkers. Na rust zette het spelbeeld zich voort. Zo’n zeven minuten voor tijd viel de beslissing na een fraaie aanval waarbij De Ruiter het eindstation was: 1-2.

Magreb ’90 – Harkemase Boys 0-2
Harkemase Boys kende in Utrecht een prima start. Na een klein kwartier opende Tom Boezerooy de score: 0-1. Naar mate de eerste helft vorderde, kwam Magreb beter in het duel en werd het gevaarlijker. Na de pauze moest het echter met tien man verder na een rode kaart voor Omar El Ghazouani. Het duel bleef spannend, tot vlak voor tijd Yannick Kaluzi de verlossende 0-2 scoorde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD