woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS'33 vreest voor mislopen play-offs: 'Er dreigt weer een scenario als vorig...

DVS’33 vreest voor mislopen play-offs: ‘Er dreigt weer een scenario als vorig jaar’

De voetbalmachine van DVS’33 draait weer als vanouds, maar toch moeten de Ermeloërs er rekening mee houden dat het seizoen net als vorig jaar zonder toetje eindigt.

Er dreigt een scenario waarbij Quick Boys ervoor kan zorgen dat niet DVS’33 meedoet aan de play-offs, maar ASWH. ,,ASWH komt op twee punten van Quick Boys in de derde periode. Dat is voor ons niet gunstig, zeker omdat Quick Boys er baat bij heeft dat wij niet in de nacompetitie komen. Er dreigt weer een scenario als vorig jaar”, constateert trainer Bert van Hunenstijn in De Stentor.

Hij was bovendien niet tevreden over de wedstrijd die zijn ploeg afleverde tegen ODIN’59: ,,Toeschouwers kijken naar het aantal doelpunten, trainers kijken naar het spel. Als je 3-1 en 4-2 voor komt, mag je het nooit meer zo weggeven. Het positiespel is prima, maar in de eindfase bleven we laconiek onder hun druk uit voetballen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD