Volg ons

ACV

DVS’33 verrast in Scheveningen, degradatiekandidaten ACV en Capelle onderuit

DVS’33 verrast in Scheveningen, degradatiekandidaten ACV en Capelle onderuit

Scheveningen stond zaterdagmiddag, na tien overwinningen op rij, met lege handen na iets meer dan negentig minuten spelen tegen DVS’33 (0-1).  Degradatiekandidaten Capelle en ACV gingen onderuit tegen respectievelijk Harkemase Boys (1-4) en VVOG (2-1). 

Scheveningen – DVS’33
De vraag is of het publiek de openingstreffer op deze koude zaterdagmiddag zag of dat men even voor het fluitsignaal voor de rust al een warm plekje had opgezocht. In de 45ste minuut was het namelijk Vloedgraven die de bal binnen wist te werken na een voorzet van Roemeon (0-1). Na deze treffer wist geen van beiden ploegen het net van de tegenstander nog te vinden waardoor de fraaie ongeslagen reeks van Scheveningen ten einde kwam.

Capelle – Harkemase Boys
De thuisploeg kreeg na twintig minuten spelen de kans om op voorsprong te komen vanaf de penaltystip. De scheidsrechter bestrafte Van der Kaap voor een handsbal met een gele kaart en een strafschop. Deze werd door Van der Sande benut al zat doelman Jansema er wel dichtbij (1-0). Capelle kon echter niet lang genieten van de voorsprong. De Robert Stelpstra, die voor de eerste keer na zijn blessure weer in de basis mocht starten, was goed voor de 1-1. In de 65ste minuut was het Dennis van Duinen die na een fraaie slalom de uitspelende ploeg op voorsprong wist te zetten (1-2). Vervolgens liep Harkemase Boys uit naar een overwinning van 1-4 door doelpunten van Berwout Beimers en Schrijver.

VVOG – ACV
In de veertigste minuut wist Pernelly Biya de score te openen in het voordeel van de ploeg uit Harderwijk. Een mooie voorzet van Wesley de Klein werd door de aanvaller binnen gekopt in de verre hoek (1-0). Na exact één uur spelen was de eerdere doelpuntenmaker weer betrokken bij een treffer voor VVOG. Biya wist de bal vanaf links voor te geven op Josua Tijdens die de 2-0 aan liet tekenen. In de 79ste minuut kwam ACV nog terug in de wedstrijd door Gijs Jasper, maar verder dan deze aansluitingstreffer kwam de club niet.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ACV