dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie DVS’33-trainer: 'Spakenburg weet ook dat ze iedere week favoriet zijn'

[VIDEO] DVS’33-trainer: ‘Spakenburg weet ook dat ze iedere week favoriet zijn’

Bert van Hunenstijn stuit zaterdagmiddag om 15:00 uur met zijn ploeg DVS’33 op Spakenburg. De trainer/coach van de ploeg uit Ermelo weet dat op papier de thuisspelende vereniging de favoriet is, maar reist met  vertrouwen af naar De Blauwe zijde van de Westmaat.

Vertrouwen
,,Spakenburg weet ook dat ze iedere week favoriet zijn. Wij weten dat we op dit moment sterk zijn en dat we vol vertrouwen naar Spakenburg toe gaan. Je weet wat je daar kunt verwachten. Spakenburg gaat natuurlijk vol gas geven. Dat moeten ze ook wel in thuiswedstrijden, dat hoort ook bij zo’n vereniging en daar moet je je tegen wapenen. Je moet er ook voor zorgen dat je je eigen spel op de mat legt”, aldus Van Hunenstijn op de officiële website van DVS’33 Ermelo.

Zege op ACV
DVS’33 wist tijdens de voorgaande speelronde drie punten te pakken tegen ACV (2-0). ,,,Ik vond dat ons veldspel goed was. Van ACV weet ik dat ze meer kunnen brengen, dat gaat ook nog wel gebeuren, maar op dit moment denk ik dat de klasse van ons om de juiste dingen te doen op de goede momenten, de doorslag gaf.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD