Volg ons

Derde Divisie

DVS’33-supportersvereniging: ‘Van Hunenstijn moet blijven’

DVS’33-supportersvereniging: ‘Van Hunenstijn moet blijven’

De vraag of Bert van Hunenstijn vanaf maandag weer trainer is van DVS’33 houdt de gemoederen in Ermelo flink bezig. Nadat anoniem kritische supporters werden opgevoerd in de lokale krant ErmeloVanNu laat nu de supportersvereniging zich horen. Die staat, bij monde van voorzitter Mark Tukker in ieder geval, pal achter de oefenmeester.

Om Van Hunenstijn duidelijk te maken dat hij de club trouw moet blijven is zelfs een heuse video in elkaar gezet en op YouTube gezet, als eerbetoon aan de coach. Maandag zal duidelijk worden of de breuk, dinsdag ontstaan na een tussentijds evaluatiegesprek met de technische commissie, definitief is of dat de samenwerking toch wordt voorgezet.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie