maandag, oktober 18, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieDVS'33 strikt Overmars: 'Frenkie past met zijn manier van spelen goed binnen...

DVS’33 strikt Overmars: ‘Frenkie past met zijn manier van spelen goed binnen onze selectie’

Frenkie Overmars zal zich bij de start van het seizoen 2021/2022 melden bij DVS’33. De linksback komt over van IJsselmeervogels, zo meldt de vereniging uit Ermelo via de officiële kanalen.

De 21-jarige aanwinst doorliep de jeugdopleiding van SV Epe en FC Twente en maakte vervolgens de overstap naar IJsselmeervogels. De linkspoot plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij DVS’33.

Edmund Mijnheer gaf namens de Technische Commissie tekst en uitleg over het aantrekken van Overmars. ,,Frenkie Overmars is een speler uit de regio die wij al langer in beeld hadden. Nu deed de kans zich voor om met elkaar in gesprek te gaan en zijn we vrij snel tot een akkoord gekomen. Frenkie past met zijn manier van spelen, als moderne linksback die veel opkomt, goed binnen onze selectie. Wij hebben veel vertrouwen in hem en kijken uit naar de samenwerking komend seizoen!”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD