woensdag, juli 6, 2022
HomeHoofdklasseAchilles '29DVS'33 negen keer trefzeker tegen arm Eemdijk, VVOG en ONS Sneek pakken...

DVS’33 negen keer trefzeker tegen arm Eemdijk, VVOG en ONS Sneek pakken drie punten

Eemdijk beleefde zaterdagmiddag in eigen huis een dramatische middag tegen DVS’33. De ploeg uit Ermelo wist maar liefst negen keer de doelman van de thuisploeg te passeren (0-9). VVOG was te sterk voor Achilles’29 (4-1) en ONS Sneek won in eigen omgeving van De Dijk (3-1).

Eemdijk – DVS’33 
De gasten uit Ermelo wisten na twee minuten spelen de bal al achter de doelman van Eemdijk te werken. Als doelpuntenmaker verscheen Roemeon op het wedstrijdformulier (0-1).  Tien minuten later wist DVS’33 de voorsprong te verdubbelen door een treffer van Pilon, dit op aangeven van Coen Vloedgraven (0-2). Binnen het half uur werd het duel voortijdig beslist toen Roemeon zijn tweede en dus de derde van DVS’33 binnen wist te werken (0-3). De uitspelende ploeg wenste niet echt veel gas terug te nemen en sloeg voor de pauze nogmaals toe. Nu was Vloedgraven de gevierde man (0-4).  DVS’33 wist vervolgens uit te lopen naar  0-9 , dit door doelpunten van Özturk, Pilon (2x), Powel en Julian de Ruiter.

VVOG – Achilles’29
Het duurde slechts zes minuten voordat VVOG aan de leiding wist te komen tegen hekkensluiter Achilles’29. Rihairo Meulens was de maker van de eerste treffer van de middag (1-0). In de 37ste minuut was het Harrie Kersten die het tweede doelpunt van de thuisploeg wist te produceren (2-0). Achilles’29 kwam na 55 minuten spelen enigszins verrassend weer terug in de wedstrijd, via de binnenkant van de bal verdween de bal achter de doelman van VVOG (2-1). Een treffer van Rihairo Meulens vernietigde echter alle hoop van Achilles’29 op een goed resultaat (3-1).  Mike Ahrens was de maker van de laatste treffer van de middag (4-1).

ONS Sneek – De Dijk
Yume Ramos was verantwoordelijk voor de eerste treffer van de middag in Sneek, dit in het voordeel van de thuisspelende ploeg (1-0). In de tachtigste minuut maakte De Dijk via Clayd Olf gelijk, maar de thuisploeg wist de drie punten toch nog binnen te slepen. Michael Lanting en Ramos wisten het net nog te vinden (3-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS