maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDVS'33 neemt Buijtenhuis over van Spakenburg en laat tweetal gaan

DVS’33 neemt Buijtenhuis over van Spakenburg en laat tweetal gaan

DVS’33 heeft Niels Buijtenhuis weten te contracteren. De dertigjarige middenvelder kwam de laatste jaren uit voor Spakenburg. In Ermelo heeft hij voor één jaar getekend. Twee voormalig Spakenburg-spelers vertrekken juist bij DVS, het gaat om Rico Wolven en Hayri Pinarci.

Tijd voor wat anders

Buijtenhuis speelde liefst acht seizoenen in het eerste elftal van Sparta Nijkerk en maakte vier jaar geleden de stap naar Spakenburg. “Ik heb vier jaar bij één van de grootste amateurclubs van Nederland gevoetbald. Nu werd het tijd voor wat anders. Ik wilde in de buurt, maar wel op een goed niveau blijven spelen. DVS toonde vroegtijdig interesse en had een goed verhaal”, laat hij weten op de clubsite van DVS’33. “Voor wat betreft het voetballende gedeelte vind ik DVS één van de betere ploegen waar ik de laatste jaren tegen heb gespeeld. Veel van de spelers ken ik. Ik heb veel zin in de nieuwe uitdaging.”

Twee vertrekkers

Hij zal gaan spelen met Wolven en Pinarci. De twee 26-jarige spelers zullen in de zomer namelijk vertrekken. Pinarci kwam van Spakenburg over naar Ermelo. Na een goed eerste jaar kan hij in de huidige campagne moeilijk overtuigen. Wolven speelde al eerder voor Spakenburg, om via Excelsior’31 en SVZW uit te komen in Ermelo. Na een start met een blessure wist hij vervolgens zijn plaats te veroveren in het elftal. Toch zal ook hij vertrekken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD