dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS’33-middenvelder Van Warven: 'Moeten in staat zijn om bovenin mee te blijven...

DVS’33-middenvelder Van Warven: ‘Moeten in staat zijn om bovenin mee te blijven draaien’

Daniel van Warven was tijdens de voorgaande speelronde in de Derde Divisie een van de meest opvallende namen die te lezen was in de statistieken van de gespeelde wedstrijden. De middenvelder van DVS’33, die goed was voor drie treffers tegen Magreb’90 (5-0), hoopt ook in het verdere vervolg van het seizoen belangrijk te kunnen zijn voor de club. Zijn verwachting is dat de ploeg uit Ermelo lang mee kan doen in de top van de ranglijst.

Openingstreffer
Van Warven wist tegen Magreb’90 al na drie minuten spelen het net van de tegenstander te vinden, hij deed dat vervolgens nog twee keer binnen een uur. ,,Drie doelpunten maken is natuurlijk altijd lekker en dan zeker als je met een 5-0 overwinning van het veld mag lopen. Tot deze wedstrijd had ik nog geen treffer gemaakt dit seizoen en dan is zo’n eerste doelpunt extra lekker, dat geeft een heel goed gevoel”, aldus de doelpuntenmaker tegenover Voetbal247.

Wisselende prestaties
DVS’33 bezet momenteel de zesde plaats met zes punten uit vier gespeelde wedstrijden. ,,De start van de competitie was wat wisselend. We hebben al een aantal goede partijen op de mat gelegd, alleen wisten we die niet te winnen ondanks dat we veel kansen creëerden. Dit was ook zo tegen Spakenburg. In de wedstrijd tegen Magreb haalden wij wel het maximale rendement uit onze kansen, dit terwijl wij voetballend nog niet eens onze beste wedstrijd speelden.”

Verwachtingen
De verwachtingen zijn hooggespannen bij Van Warven voor de rest van het seizoen. ,,Dit seizoen moet we in staat zijn om bovenin mee te blijven draaien, we moeten gaan voor het hoogst haalbare. Persoonlijk moet ik er voor zorgen dat ik zoveel mogelijk doelpunten maak en assists aflever, ik wil graag belangrijk zijn voor het team.”

Betaald voetbal
De middenvelder kwam in het recente verleden uit voor SC Cambuur, de definitieve doorbraak in het professionele voetbal bleef vooralsnog uit. De droom blijft echter aanwezig om ooit nog de stap naar het betaald voetbal te maken. ,,Ik sta altijd open voor een kans in het betaald voetbal, ook na mijn eerdere periode bij SC Cambuur. Ik vind dat je altijd voor het hoogst haalbare moet gaan, nu is het echter het allerbelangrijkste om te presteren in het shirt van DVS’33″, besluit Van Warven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD