Volg ons

Derde Divisie

DVS’33 leeft op en mag weer hopen op nacompetitie

DVS’33 leeft op en mag weer hopen op nacompetitie

Even dreigde het seizoen van DVS’33 als een nachtkaars uit te gaan. De Ermeloërs kenden een periode waarin het zelf moeizaam draaide en daarnaast rekening moest houden dat het seizoen wel eens kon eindigen zonder nacompetitie om promotie naar de Tweede Divisie. Inmiddels ziet de wereld er alweer heel anders uit.

Doordat ASWH verrassend verloor van Eemdijk, is de ploeg van Cesco Agterberg haast kansloos voor het winnen van de derde periode. ,,Ze staan nu vijf punten achter Quick Boys. Als Noordwijk of Quick Boys nu de periodetitel pakt, spelen wij sowieso nacompetitie”, rekende Olivier Pilon voor in De Stentor.

Pilon genoot sowieso van het duel tegen SJC, waarin hij liefst viermaal scoorde. ,,We durfden weer te voetballen zoals we dat voor de winterstop ook deden en waren vrij in ons hoofd. Dan kom je vaak voor de goal en ook ik werd vaak in stelling gebracht. Vanaf het begin zetten we vol druk met goede aanvallen. We lieten de bal goed rondgaan op een heerlijk kunstgrasveld. Er stond veel wind, dus door de lucht moesten we het zeker niet zoeken.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie