Home Competities Derde Divisie DVS'33 laat zich verrassen door DOVO, Hoek en SteDoCo pakken drie punten

DVS’33 laat zich verrassen door DOVO, Hoek en SteDoCo pakken drie punten

DOVO heeft zaterdagmiddag enigszins verrassend drie punten weten te pakken tegen het hoger geklasseerde DVS’33 (4-2), voor de ploeg uit Veenendaal was Lars Middelwijk twee keer trefzeker. Hoek wist thuis te winnen van ONS Sneek (2-1) en SteDoCo pakte drie punten in de uitwedstrijd tegen VVOG (1-2).  

- Advertentie -

DOVODVS’33
In de achttiende minuut werd de 0-1 op het scorebord gezet in Veenendaal nadat Maurice de Ruiter doelman Rodney Ubbergen wist te passeren (0-1). Dit na een goede combinatie met Olivier Pilon. In de dertigste minuut kwam DOVO echter weer op gelijke hoogte met de ploeg uit Ermelo. Enrico Patrick wist zijn broer Joshua te bereiken die de 1-1 binnen wist te tikken. DVS’33 was de aanvallende ploeg, maar het was DOVO dat in de slotfase van de eerste helft op voorsprong wist te komen. Simon van Zeelst schoot vanuit een hoekschop raak (2-1).  In de 68ste minuut was er een strafschop in het voordeel van de ploeg uit Veenendaal. Lars Middelwijk wist deze mogelijkheid om te zetten in een treffer (3-1).  Één minuut voor het einde van de officiële speeltijd kwam de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Maurice de Ruiter een toegekende strafschop wist te benutten (3-2). Dit was echter niet de laatste treffer van de middag, Lars Middelwijk wist even later de 4-2 binnen te schieten waardoor er feest kon worden gevierd aan de rode zijde van het Panhuis in Veenendaal.

Hoek – ONS Sneek
Een overtreding op Impens in het strafschopgebied van de tegenstander betekende een strafschop voor Hoek. Kyle Doesburg nam plaats achter de bal en hij faalde niet (1-0). In de 56ste minuut kwamen de gasten uit Friesland op 1-1 door een benutte strafschop van Ramos. In de 72ste minuut was het wederom Doesburg die trefzeker was. Een mooie voorzet van Fitsch werd door hem binnen gekopt (2-1).

VVOGSteDoCo
Rihairo Meulens opende in de dertiende minuut de score in het voordeel van VVOG. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot hij keihard raak (1-0). Net voor de pauze zorgde Joran Schröder er voor dat de ploegen met een gelijke stand de kleedkamers op moesten zoeken (1-1). Acht minuten voor het einde van de wedstrijd werd het duel beslist in het voordeel van de gasten. Joran Schröder bezorgde met zijn tweede treffer van de middag SteDoCo de felbegeerde drie punten (1-2).

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES