zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS'33 kiest Peter Wesselink als nieuwe trainer

DVS’33 kiest Peter Wesselink als nieuwe trainer

Peter Wesselink verruilt komende zomer Excelsior ’31 voor DVS’33. De 51-jarige Apeldoorner maakte recent zijn vertrek bij de Rijssense club bekend en volgt Simon Ouaali. Die volgde op zijn beurt enkele weken geleden de opgestapte Richard Plug op.

Wesselink is bezig aan zijn vierde seizoen bij Excelsior ’31, waarmee hij vorig seizoen kampioen in de Hoofdklasse werd. Daarvoor trainde hij onder meer DTS’35, Silvolde, Spakenburg, CSV Apeldoorn en SVZW. Bij die laatste club kreeg hij in 2011 een Rinus Michels Award als beste trainer in het amateurvoetbal.

,,Na 3,5 jaar bij Excelsior’31, waar we echt aan het bouwen zijn aan iets moois en ik het geweldig naar mijn zin heb, kwam DVS op mijn pad. Als Apeldoornse trainer kijk je weleens om je heen bij welke clubs je graag nog eens wil werken in de regio, en DVS was één van die clubs. Dat het daar nu van komt vind ik prachtig. In Ermelo is een prima organisatie aanwezig om als trainer te werken dus ik kijk uit naar volgend seizoen, maar ga eerst het lopende seizoen op een goede manier afronden in Rijssen”, reageert Wesselink op de clubsite.

De technische commissie voegt daaraan toe: ,,In het verleden is Wesselink al in beeld geweest en de club is hem sindsdien altijd blijven volgen. Als trainer laat hij zijn ploegen op een herkenbare manier voetballen die aansluit bij de opleiding en wijze van spelen van DVS. Wij denken dat we met Wesselink een zeer ervaren en gedreven trainer binnenhalen die goed bij onze club past en kijken uit naar de samenwerking.” Wesselink krijgt in Ermelo ongetwijfeld de opdracht om de club naar de Tweede Divisie te loodsen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD