dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDVS'33 haalt smaakmaker van CSV Apeldoorn

DVS’33 haalt smaakmaker van CSV Apeldoorn

Lars Huber draagt de komende twee seizoenen het shirt van DVS’33 Ermelo. De 21-jarige aanvallende middenvelder is bezig aan zijn tweede jaar bij eersteklasser CSV Apeldoorn en speelde daarvoor bij AZC, Warnsveldse Boys en FC Zutphen.

De ambitieuze Huber maakte in 2020 de overstap van derdeklasser FC Zutphen naar CSV Apeldoorn en speelde zich op Sportpark Orderbos in no-time in de basis. Met zijn fraaie dribbels, gevoel voor ruimte en uitstekende traptechniek werd al snel duidelijk dat de inwoner van Zutphen niet lang in Apeldoorn zou blijven. Deze week was Huber nog tweemaal trefzeker in een oefenwedstrijd tegen TEC (3-3) en scoorde hij in een vriendschappelijk duel tegen AGOVV (2-0). De in Zwolle studerende Huber geeft op de website van de Derde Divisionist uit Ermelo blij te zijn met de overgang: “Ik heb gekozen voor DVS’33 Ermelo omdat de club ambitie heeft, mooi voetbal speelt en ik denk dat ik mij goed kan ontwikkelen bij de club. Ik moet het in het veld hebben van mijn techniek, mijn inzicht en passeeracties. Daarnaast scoor ik makkelijk. Ik kijk uit om voor deze mooie club te gaan spelen, maar wil eerst het lopende seizoen succesvol afronden met CSV Apeldoorn!”

Namens DVS’33 geeft Edmund Mijnheer van de Technische commissie op de website de volgende reactie: “Met Lars Huber halen we een talentvolle middenvelder die beschikt over de nodige voetballende kwaliteiten. We zijn dan ook blij dat hij voor ons gekozen heeft om te kijken waar zijn mogelijkheden liggen. We wensen hem veel succes en feliciteren hem uiteraard van harte met zijn overeenkomst”.

 

 

 

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]