woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDVS'33 haalt middenvelder terug van SC Cambuur

DVS’33 haalt middenvelder terug van SC Cambuur

Daniël van Warven heeft een tweejarige verbintenis getekend bij DVS’33 Ermelo. Daarmee keert de 22-jarige middenvelder terug in Ermelo, het huidige seizoen komt hij uit voor SC Cambuur. Bij het beloftenteam is hij één van de uitblinkers, maar de stap naar het eerste elftal blijft uit.

Belangrijk in kampioensjaar

Drie jaar geleden kwam Van Warven ook al naar DVS’33. Hij maakte toen de stap vanaf tweedeklasser DOS Kampen en werd direct belangrijk. Mede door zijn tien doelpunten werd de club uit Ermelo kampioen in de toenmalige Hoofdklasse C en zorgde voor promotie naar de Topklasse. Het leverde hem een kans op in het betaalde voetbal. Het avontuur bij SC Cambuur heeft uiteindelijk niet gebracht waar hij op had gehoopt, want officiële minuten in het eerste zijn er niet geweest.

Mooie ervaring, maar moet reëel zijn

“Hoewel ik in diverse oefenduels heb meegespeeld, heb ik mijn officiële debuut helaas niet mogen maken. Zowel vorig jaar, als ook dit seizoen versterkte Cambuur zich op het laatste moment met meerdere middenvelders. Dat maakte het voor mij niet makkelijker”, legt Van Warven nu uit op de clubsite van DVS’33. “Met de beloften heb ik mooie wedstrijden gespeeld. Ook het trainingskamp in Portugal was een mooie ervaring. Ik zat er dicht bij, maar als je na bijna twee seizoenen het laatste stapje niet maakt, moet je ook reëel zijn. Ik vind het fijn om nu vroegtijdig duidelijkheid te hebben en kijk er naar uit om vanaf volgend seizoen weer wekelijks op zaterdag te voetballen. Maar eerst ga ik in de tweede seizoenshelft nog mijn best doen voor Cambuur en bekijken welke invulling ik ga geven aan mijn maatschappelijke carrière.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD