donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDVS'33 gooit Ten Berge er per direct uit

DVS’33 gooit Ten Berge er per direct uit

DVS’33 Ermelo heeft vanavond afscheid genomen van Roeland ten Berge. De hoofdtrainer is na ruim anderhalf jaar ontslagen. Het bestuur van de club uit Ermelo heeft dit besluit genomen op basis van advies van de technische commissie. De tegenvallende resultaten liggen hieraan ten grondslag.

Slachtoffer eigen succes

Dit seizoen lijkt DVS vooral het slachtoffer te zijn van het eigen succes. Zo waren afgelopen seizoen in de Topklasse Zaterdag Mike Ahrens en Ali Akla twee van de smaakmakers. Zij verdienden dan ook transfers naar Spakenburg en IJsselmeervogels. Ten Berge moest een nieuwe formatie gaan smeden en dat gaat in de Derde Divisie met vallen en opstaan. Momenteel staat de ploeg dertiende met 24 punten en is de paniek toegeslagen.

Kamphuis tijdelijke vervanger

In december werd al besloten dat het contract van Ten Berge niet zou worden verlengd en de resultaten van de afgelopen weken zorgden ervoor dat het bestuur en de technische commissie van DVS nu hebben besloten om tussentijds op zoek te gaan naar een vervanger. Mogelijk degradatiegevaar moet daardoor worden voorkomen. John Kamphuis, tot vandaag assistent van Ten Berge, zal tijdelijk de honneurs waarnemen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD