Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DVS’33 gooit Ten Berge er per direct uit

DVS’33 gooit Ten Berge er per direct uit

DVS’33 Ermelo heeft vanavond afscheid genomen van Roeland ten Berge. De hoofdtrainer is na ruim anderhalf jaar ontslagen. Het bestuur van de club uit Ermelo heeft dit besluit genomen op basis van advies van de technische commissie. De tegenvallende resultaten liggen hieraan ten grondslag.

Slachtoffer eigen succes

Dit seizoen lijkt DVS vooral het slachtoffer te zijn van het eigen succes. Zo waren afgelopen seizoen in de Topklasse Zaterdag Mike Ahrens en Ali Akla twee van de smaakmakers. Zij verdienden dan ook transfers naar Spakenburg en IJsselmeervogels. Ten Berge moest een nieuwe formatie gaan smeden en dat gaat in de Derde Divisie met vallen en opstaan. Momenteel staat de ploeg dertiende met 24 punten en is de paniek toegeslagen.

Kamphuis tijdelijke vervanger

In december werd al besloten dat het contract van Ten Berge niet zou worden verlengd en de resultaten van de afgelopen weken zorgden ervoor dat het bestuur en de technische commissie van DVS nu hebben besloten om tussentijds op zoek te gaan naar een vervanger. Mogelijk degradatiegevaar moet daardoor worden voorkomen. John Kamphuis, tot vandaag assistent van Ten Berge, zal tijdelijk de honneurs waarnemen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag