Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DVS’33 en Hoek profiteren van puntendeling in topper, Harkemase Boys en VVOG boeken zege

DVS’33 en Hoek profiteren van puntendeling in topper, Harkemase Boys en VVOG boeken zege

Hoek en DVS’33 hebben zaterdag optimaal geprofiteerd van het gelijkspel bij de topper tussen Noordwijk en Quick Boys. Eerstgenoemde ploeg won op het eigen sportcomplex van ODIN’59 (2-0) en de vereniging uit Ermelo won in Amsterdam van Ajax (0-2). 

AjaxDVS’33
De Amsterdammers kregen na zestien minuten voetbal de eerste klap te verwerken. Misa-Danso moest vanwege een blessure het speelveld voortijdig verlaten en werd vervangen door Pronk. Vier minuten later bracht Olivier Pilon de gasten op voorsprong (0-1). Niet veel later stond de 0-2 ook al op het scorebord, Van Warven was verantwoordelijk voor de tweede treffer van de ploeg uit Ermelo.

HoekODIN’59
Kyle Doesburg wist na negen minuten de eerste echte kans voor de thuisploeg te verzilveren, dit was al weer de elfde treffer van het seizoen voor de aanvaller van Hoek (1-0). In de 52ste minuut schoot Impens de 2-0 binnen, dit op aangeven van Wilson.

Harkemase BoysSteDoCo
In de zevende minuut werd de ban al gebroken. Beimers wist de bal vanaf de linkerkant voor te geven op Henny Bouius die doelman Smith passeerde in de rechterhoek (1-0). Vroeg in de tweede helft wist Harkemase Boys de voorsprong te verdubbelen. Robert Stelpstra was goed voor de 2-0.

VVOG – ONS Sneek
Rihairo Meulens opende in de zeventiende minuut de score in het voordeel van de ploeg uit Harderwijk (1-0). Net voor de pauze kwamen de gasten uit Sneek weer naast VVOG. Serge Fatima kopte de gelijkmaker binnen (1-1). Desmond Sturing werd de gevierde man bij VVOG, in de 83ste minuut haalde hij verwoestend uit en dat betekende de 2-1 voorsprong.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag