Volg ons

Derde Divisie

DVS’33 en Abderrahim Loukili ontbinden contract

DVS’33 en Abderrahim Loukili ontbinden contract

Het verblijf van Abderrahim Loukili bij DVS’33 is van korte duur geweest. De aanvaller heeft zijn contract bij de Ermeloërs laten ontbinden.

,,Vanwege zijn drukke werkomstandigheden heeft Abderrahim aangegeven liever een club in zijn woonomgeving te zoeken”, motiveert DVS’33 de beslissing op de clubsite. Loukili kwam afgelopen zomer naar de geel-zwarten, maar wist geen vaste basisplaats te veroveren in het team van coach Peter Wesselink. Hij scoorde één treffer: in en tegen Goes.

Loukili wisselde de afgelopen jaren veelvuldig van club. De Houtenaar speelde voor onder meer IJsselmeervogels, De Dijk, Jong NEC, DOVO, FC Lienden en ASWH. Daarnaast beproefde hij zijn geluk in Marokko, maar het voetbalavontuur daar liep uit op een teleurstelling. Het is niet bekend waar de aanvaller zijn loopbaan voortzet.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie