woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS'33-coach Van Hunenstijn zwaait af zonder promotie: 'Toch overheerst trots'

DVS’33-coach Van Hunenstijn zwaait af zonder promotie: ‘Toch overheerst trots’

DVS’33 greep zaterdag net als vorig seizoen naast de play-offs om promotie naar de Tweede Divisie. Desondanks heerste er niet louter teleurstelling bij trainer Bert van Hunenstijn, die zaterdag voor het laatst op de bank zat bij de Ermeloërs.

,,Het stickertje ontbreekt op ons huiswerk, we hebben geen prijs en dat gemis zal ik lang meedragen. Toch overheerst trots, omdat het eerste weer terug is bij de club en ik vind dat het maximale uit deze groep is gehaald”, meent hij in gesprek met De Stentor.

Tegenover DVS’33 TV vervolgt hij zijn reflectie: ,,Je wist dat als jongen uit je eigen dorp dat er veel aandacht voor zou zijn en dat er dingen zouden kunnen gebeuren. Op veel zaken heb je geen invloed en dat is jammer. Des te knapper is de prestatie dat je gedurende het jaar rustig bent gebleven met elkaar. We zijn blijven doorbouwen aan een team, de staf is helemaal opnieuw opgebouwd. (..) We hebben een basis kunnen leggen voor een aantal hele mooie jaren bij DVS.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD