Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DVS’33 boekt ruime zege op ASWH, SteDoCo pakt drie punten tegen Ajax (am)

DVS’33 boekt ruime zege op ASWH, SteDoCo pakt drie punten tegen Ajax (am)

ASWH is er zaterdag niet in geslaagd om na puntendelingen tegen Noordwijk en Quick Boys ook punten af te snoepen van DVS’33. De ploeg uit Ermelo wist in eigen huis met grote cijfers af te rekenen met de tegenstander (5-1). SteDoCo blijft goed presteren in de Derde Divisie, de ploeg won thuis van de amateurs van Ajax (2-0). 

DVS’33 – ASWH
Slechts zeven minuten had DVS’33 nodig om de eerste treffer van de middag te produceren. Roemeon wist de verdediging te verschalken en gaf Olivier Pilon de gelegenheid om doel te treffen (1-0). Na 23 minuten spelen kwam ASWH weer naast de thuisploeg al was dat niet helemaal terecht te noemen gezien het spelbeeld op dat moment. Yildirim was de maker van de treffer (1-1), dit na een knappe individuele actie. Na de pauze kwam DVS’33 weer op voorsprong, dit had men te danken aan de scherpte van Olivier Pilon. De aanvaller was alert bij een rebound (2-1). In de 68ste minuut leek de wedstrijd beslist te zijn toen DVS’33 op 3-1 wist te komen. Maurice de Ruiter stiftte de bal over de doelman heen waarna de bal op de lat verdween, vervolgens liep een verdediger van ASWH de bal over de doellijn heen. Roemeon was tijdens de wedstrijd al een paar keer dichtbij een treffer, maar in de 78ste minuut was het voor hem dan eindelijk wel raak (4-1). De doelpuntenmaker was even later verantwoordelijk voor de steekpass die De Ruiter in staat stelde om de 5-1 aan te laten tekenen.

SteDoCo – Ajax 
De thuisploeg kwam na vijftig minuten op voorsprong tegen de Amsterdamse formatie. De in de laatste weken vaker scorende Joran Schröder was ook nu weer trefzeker (1-0). Benjamin van Wanrooij was in de 74ste minuut goed voor de tweede treffer voor SteDoCo (2-0). Dit op aangeven van Mariana.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag