dinsdag, maart 9, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag DVS'33 bereikt akkoord met multifunctionele speler van DHSC

DVS’33 bereikt akkoord met multifunctionele speler van DHSC

Derdedivisionist DVS’33 maakte dinsdagavond via de officiële kanalen de komst bekend van Tim van de Berg. De verdediger, die ook inzetbaar is als middenvelder, komt over van hoofdklasser DHSC.

- Advertentie -

De 23-jarige centrale verdediger begon met voetballen bij OSM’75 Maarssen en verkaste vervolgens naar Elinkwijk. In 2016 werd hij ontdekt door Heracles Almelo en sloot daar aan. In 2017 maakte hij zijn debuut voor deze vereniging in de Eredivisie. In 2019 werd zijn contract niet verlengd vanwege blessureleed waarop hij de stap maakte naar het al genoemde DHSC. DVS’33 en Van de Berg kwamen een contract voor één seizoen overeen.

Namens de Technische Commissie van DVS’33 gaf Edmund Mijnheer een reactie op het aantrekken van Van de Berg op de officiële website van de club. ,,Met Tim van de Berg leggen we een multifunctionele speler voor de as vast. Met zijn ervaring in het betaalde voetbal heeft hij een prima basis om van waarde voor DVS te gaan zijn. Wij zijn dan uiteraard ook zeer verheugd dat we hem vast hebben kunnen leggen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES