zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Derde Divisie DVS'33 benoemt Richard Plug tot opvolger van Bert van Hunenstijn

DVS’33 benoemt Richard Plug tot opvolger van Bert van Hunenstijn

DVS’33 heeft Richard Plug aangesteld als nieuwe trainer voor volgend seizoen. De oud-prof komt over van ODIN’59, waarmee hij de afgelopen vier jaar meer dan verdienstelijk presteerde.

- Advertentie -

Teambuilder
De ambitieuze Ermeloërs waren op zoek naar een nieuwe coach, nadat Bert van Hunenstijn eind 2018 aangaf na dit seizoen te vertrekken. ,,Plug heeft specifieke kwaliteiten als teambuilder en beschikt over natuurlijke managementcapaciteiten. Naast deze menselijke kwaliteiten beschikt Plug ook over voetbaltechnische kwaliteiten. Hij staat bekend als een tactisch sterke trainer. Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij DVS van nieuwe impulsen gaat voorzien en van waarde gaat zijn in de ontwikkeling van het eerste elftal. Daarnaast heeft hij bewezen spelers uit eigen jeugd een kans te geven en met hen ook nog eens goed te presteren”, reageert Jan van den Berg namens de technische commissie op de clubsite van DVS.

Zelfde ambitie
Plug is logischerwijs enthousiast over zijn benoeming: ,,Ik heb DVS de afgelopen jaren leren kennen omdat we elkaar troffen in competitieverband. Tijdens die ontmoetingen raakte ik onder indruk van de club en de spelopvatting en ik ben dan ook vereerd dat ik trainer word in Ermelo. Maximale gezamenlijke inzet en het ontwikkelen van spelers zijn voor mij van groot belang om succesvol te zijn. Uit de gesprekken met de technische commissie bleek die ambitie hetzelfde te zijn. In de Tweede en Derde Divisie heb je een aantal zeer aansprekende clubs en DVS staat voor mij zeer hoog in dat rijtje”.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES