Volg ons

Derde Divisie

DVS’33 wint bij Harkema, Spijkenisse boekt cruciale zege op ACV

DVS’33 wint bij Harkema, Spijkenisse boekt cruciale zege op ACV

Spijkenisse heeft een belangrijke zege geboekt op ACV. Harkemase Boys leed de tweede nederlaag in een week. Na een midweekse nederlaag tegen ACV was nu DVS’33 te sterk.

Harkema – DVS’33 0-1
Harkemase Boys leed midweeks al een ongelukkige nederlaag bij de inhaalwedstrijd tegen ACV en ook de start van het duel tegen DVS ’33 was teleurstellend. Gökhan Yasar scoorde al na ruim tien minuten op aangeven van Mike Ahrens, nadat Harkema in de eerste minuut een grote kans via Robert Stelpstra niet verzilverde. Benjamin Roemeon kreeg daarna bovendien een goede kans op een ruimere marge, maar vond de doelman op zijn weg. Halverwege de eerste helft was Berwout Beimers dichtbij de gelijkmaker, terwijl ook Jesse Renken twee kansen kreeg voor rust. Na de pauze kreeg Beimers een grote kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet ging over. Kort daarna verprutsten Yasar en Roemeon een potentieel gevaarlijke aanval van de Ermeloërs. Zo eindigde het duel in 0-1.

Spijkenisse – ACV
Spijkenisse kwam het beste uit de startblokken. Een schot van Etienne Mariana bezorgde ACV-doelman Bart Woering noodzaak tot handelen, een minuut later was het alsnog raak via een volley van Serginio van Axel Dongen. Vlak voor rust maakte ACV gelijk: een hoekschop van Justin Mulder werd doorgekopt door Erik Eleveld, waarna Daniël Schans bij de tweede paal kon binnenkoppen: 1-1. Direct na rust had Justin Mulder een goede kopkans om ACV op voorsprong te zetten, maar zijn inzet werd geblokt. Na bijna een uur ging Marvin van der Pluijm langs doelman Bart Woering, maar hij schoot vanuit een moeilijke hoek op de paal. Enkele minuten later had Van AxelDongen alsnog voor de voorsprong moeten zorgen, maar hij schoot wild over. De 2-1 viel echter alsnog via Stefano Goncalves met een fraaie uithaal. Diezelfde Goncalves had bijna ook de 3-1 gescoord, maar zijn poging ging net naast. ACV ging nog wel op jacht naar de gelijkmaker, maar die viel niet.

Jong Groningen – Capelle 3-1

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie