dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS-vedette De Ruiter: 'Ook met andere clubs gesproken'

DVS-vedette De Ruiter: ‘Ook met andere clubs gesproken’

Maurice de Ruiter verlengde afgelopen week zijn contract bij DVS ’33 met liefst drie seizoenen. Toch had het weinig gescheeld of de aanvaller had elders gespeeld.

Onvrede
,,Het laatste jaar heb ik wat onvrede over dingen geuit en mijn spel ging daar onder lijden. Ik wilde naar een andere club. Ik ontwikkelde mij niet in de vaart zoals ik wilde. DVS hield mij aan mijn contract, waar ze alle recht toe hadden”, bekent De Ruiter in De Stentor.

Ambitie
Inmiddels is die kou uit de lucht: ,,Jan van den Berg (van interim TC, red.) vroeg of ik mijn contract wilde verlengen. Ook heb ik weer met andere clubs gesproken, maar Jan was overtuigender in zijn verhaal. Hij vertelde over spelers die de club wil aantrekken en hoe snel dat moest gebeuren. Het bestuur sprak de ambitie uit naar de tweede divisie te gaan en handelde daarnaar. Eerder wilde de helft van de spelers hogerop en vond het andere deel het goed zo. Nu staan alle koppen dezelfde kant op. Als we niet dit jaar promoveren, dan volgend jaar wel. Daar wil ik deel van uitmaken.”

Niet meer weg
De voormalig speler van Go Ahead Eagles speelt al sinds 2009 en als het aan hem ligt sluit hij er ook zijn carrière af: ,,Op mijn 30e stop ik met voetbal. Dan is het leuk geweest en zijn mijn kinderen ook wat ouder. Dan richt ik me op hun sport. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, maar het plan is nu dat ik niet meer wegga bij DVS.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD