dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDVS herenigt droomkoppel ten koste van GVVV

DVS herenigt droomkoppel ten koste van GVVV

DVS begint zich langzaamaan ook te mengen op de transfermarkt. Nadat de club doelpuntenmaker Gökhan Yasar al had weggeplukt bij De Meern, is nu hetzelfde gebeurd met de twintigjarige aanvaller Redouan El Yaakoubi. Het duo zal, net als ze bij hun vorige club al gewend waren, vanaf volgend seizoen moeten gaan zorgen voor doelpunten in Ermelo.

DVS herenigt droomkoppel

El Yaakoubi en Yasar zullen niet lang nodig hebben om op elkaar ingespeeld te raken. Eerstgenoemde is het tenslotte gewend om assists te geven op zijn ploeggenoot. Sterker nog, Yasar heeft een belangrijke rol gespeeld in de transfer van El Yaakoubi. “Ik kon ook naar GVVV, een hele mooie club. Maar ik heb gekozen voor het totaalplaatje. Het gevoel bij DVS was goed. Ik voel veel vertrouwen van de club. En natuurlijk speelt ook mee dat mijn maatje Gökhan ook naar Ermelo komt”, sprak de buitenspeler zich uit op de clubsite.

El Yaakoubi een echte pechvogel

De in Utrecht woonachtige El Yaakoubi heeft in het verleden ook kansen gehad om een carrière als profvoetballer op te bouwen. We kunnen wel stellen dat hij daarin ook zeker wel wat pech heeft gehad. Stages bij PSV en FC Utrecht draaiden op niets uit, maar zijn grootste kans miste El Yaakoubi mogelijk op achttienjarige leeftijd. Hij was dicht bij een plek op de Nike Academy in Londen toen hij het tijdens een toernooi schopte tot de finale. Door een blessure miste hij die finale echter.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD