Volg ons

Derde Divisie

DVS-coach Van Hunenstijn: ‘Ook dit Spakenburg is te verslaan’

DVS-coach Van Hunenstijn: ‘Ook dit Spakenburg is te verslaan’

Spakenburg kan aan de bak in Ermelo, waar het een gretig en ambitieus DVS’33 treft. Trainer Bert van Hunenstijn is lovend over de Blauwen, maar ziet tegelijk ook zeker mogelijkheden om de koploper te verslaan.

Beste voetbal
,,Als ik mijn collega’s mag geloven, dan spelen Spakenburg en wij het beste voetbal”, blikt de coach vooruit tegenover DVS TV. ,,Wedstrijden tegen Spakenburg zijn altijd speciaal en we hebben bovendien wat goed te maken van de uitwedstrijd.”

Niet aanpassen
,,Spakenburg heeft de ideale balans gevonden met routine, een stuk creativiteit voorin en ze hebben jongens weer aan het scoren gekregen. Dat is de verdienste van de trainer. De jongens geloven bovendien in een succes. Maar ook dit Spakenburg is te verslaan als wij in goede doen zijn. We gaan ons eigen spelen spelen en ons niet aanpassen aan Spakenburg”, belooft Van Hunenstijn.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie