zondag, maart 7, 2021
Home Competities Derde Divisie DVS-coach Van Hunenstijn: 'Noordwijk speelde niet als een kampioen'

DVS-coach Van Hunenstijn: ‘Noordwijk speelde niet als een kampioen’

DVS’33 lijkt haar titelaspiraties te kunnen opbergen na de thuisnederlaag tegen directe concurrent Noordwijk. Dat gaf een zuur gevoel bij de Ermeloërs, waarbij coach Bert van Hunenstijn weinig lovende woorden had voor de koploper in de Derde Divisie.

- Advertentie -

Van Hunenstijn stoorde zich onder meer aan het tijdrekken en de andere vertragingstactieken van de Noordwijkers: ,,Het is binnen de regels, maar ze speelden niet als een kampioen. Het tempo ging eruit, daar hadden we last van. De scheidsrechter ging er niet goed mee om. Maar we dwongen het niet af. De slag hebben we verloren, maar de oorlog nog niet. Hun geluk houdt niet aan. We staan op negen punten, maar Hoek is een betere ploeg”, stelde de DVS-coach tegenover De Stentor.

,,Noordwijk is de gelukkige winnaar, voor ons voelt dit onverdiend. Maar ik kan de groep niks verwijten, behalve dat we de kansen niet afmaken. De tweede helft gaven we ongelooflijk gas, maar de doelgerichtheid en precisie in de eindfase ontbrak. Noordwijk kon na rust niets met het windvoordeel.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES