Volg ons

Derde Divisie

DVS-coach Van Hunenstijn na 9-1 zege: ‘We trokken alle registers open’

DVS-coach Van Hunenstijn na 9-1 zege: ‘We trokken alle registers open’

Het klonk vreemd, maar met 9-1 was DVS’33 nog genadig voor FC Lisse, omdat het na een uur bij een 8-0 tussenstand gas terug nam. Met de eclatante zege haalde coach Bert van Hunenstijn tevens zijn gram.

,,Ik hoop dat de supporters hebben genoten van het plezier dat de spelers uitstralen”, stelde hij tegenover De Stentor. ,,Goed voetbal is niet altijd tiki taka, wat sommige azijnzeikers willen zien om tot winst te komen. Je kunt heel lang over een aanval doen, over veel schijven. Wij spelen nu wat sneller over de grond, met maximaal twee keer raken. We hadden veel tempo in de aanvallen en trokken alle registers open. Dat kon FC Lisse niet belopen. Wij haalden de dubbele cijfers niet doordat we het laatste half uur gas terug namen. Maar daarvoor kon je niet zeggen dat we ons inhielden voor de derby.”

Zaterdag willen de Ermeloërs opnieuw vlammen in de derby tegen VVOG: ,,We zijn goed bezig en dat moeten we doortrekken, vooral naar volgende week. Een derby spelen voor zo veel supporters is altijd leuk. Dat maakt het spannender, maar wij gaan daar voor de winst”, voegt Oktay Oztürk eraan toe.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie