maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS-aanwinst Hollart voelde zich 'bedrogen' bij IJsselmeervogels

DVS-aanwinst Hollart voelde zich ‘bedrogen’ bij IJsselmeervogels

DVS’33 haalde met Dennis Hollart (33) een brok routine in huis. De oud-prof van Almere City wilde weg bij IJsselmeervogels en haalt in De Stentor uit naar zijn oude club: ,,Er werd tien weken niet naar me omgekeken.”

Bedrogen
Hollart had een doorlopend contract bij de Rooien, maar besloot evengoed na 4,5 seizoen toch te vertrekken: ,,Vorig jaar was ondanks het kampioenschap in de derde divisie voor mij een minder jaar. Ik was drie jaar aanvoerder en dat was me als eerste afgenomen. Daarna kwam ik er naast te staan en werd er tien weken niet meer naar me omgekeken. Ineens was ik niks meer en dan voel je je bedrogen. Toen ik weer twee maanden alles speelde als linksback, heb ik aangegeven dat ik weg wilde. Het vertrouwen was een beetje weg en dan moet je voor jezelf kiezen. Op mijn leeftijd wil ik niet weer in die situatie komen.”

Bewijzen
Bij DVS’33 is hij naar eigen zeggen beland bij een voetballende en warme ploeg: ,,De ambitie is bovenin meedraaien. De groep is heel jong; ik ben veruit de oudste. Niels Buijtenhuis komt met 30 als enige dichterbij. Ik ben iemand die altijd coacht, dat zit in je of niet. Maar ik moet eerst bewijzen dat ik hoor te spelen.” Dat doet hij liefst als centrale mandekker: ,,Ik ben graag aan de bal en wil voetballen van achteruit. Het liefst speel ik centraal. Het is vanaf die positie makkelijker praten en spelers neerzetten, dan wanneer je aan de zijkant staat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD