maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDVS '33 verlengt toch met Van Hunenstijn, TC stapt op

DVS ’33 verlengt toch met Van Hunenstijn, TC stapt op

Na enkele turbulente weken heeft DVS ’33 besloten het contract met trainer Bert van Hunenstijn te verlengen. Het bestuur gaat daarmee in tegen het advies van de technische commissie-leden, die dan ook hun conclusie hebben getrokken en zijn opgestapt.

Spanning
Van Hunenstijn tekent voor één seizoen bij, met een optie voor een langer verblijf. ,,De afgelopen weken heeft onze trainer en de spelers en staf van de A selectie bewezen goed om te kunnen gaan met spanning en daarmee heeft Van Hunenstijn in samenwerking met alle betrokkenen om hem heen dan ook zélf een contractverlenging afgedwongen en dat is een compliment aan de mens en trainer Bert van Hunenstijn”, licht voorzitter Aart Goossensen de beslissing toe tegenover ErmelovanNU.

Mee op trainingskamp
Tot frustratie van de technische commissie, die zich gepasseerd voelt: ,,Ik denk dat de afstand tussen de trainer en de voorzitter veel te close is,” reageert tc-voorzitter Wiert Omta. ,,Aart is begin van het seizoen mee op trainingskamp gegaan. Sindsdien zit hij er veel te dicht op. Ik denk dat de trainer niet met de voorzitter voetbalzaken moet bespreken, maar met de TC.” DVS ’33 gaat op zoek naar een nieuwe technische commissie. Daarnaast doet de commissie van beroep onderzoek naar de gebeurtenissen van de onstuimige afgelopen weken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD