dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDuplan keert terug op het oude nest bij Sparta

Duplan keert terug op het oude nest bij Sparta

Sparta Rotterdam is er in geslaagd om Edouard Duplan definitief op te nemen in de selectie. De ervaren speler trainde en speelde al enige tijd mee bij de club uit de wijk Spangen en ondertekende donderdag een contract voor één seizoen bij zijn voormalige werkgever, meldt laatstgenoemde op de officiële website.

Degradatie
De 35-jarige aanvaller sprak op de voornoemde website over zijn terugkeer naar de Rotterdamse formatie. ,,Ik wil komend seizoen mijn bijdrage leveren om met Sparta voor promotie te gaan. De degradatie met Sparta in 2010 ben ik nooit vergeten en in de jaren daarna heb ik altijd contact gehouden met Spartanen. Natuurlijk ben ik realistisch en weet ik dat ik vast niet alle wedstrijden 90 minuten zal spelen, maar met mijn ervaring wil ik de jonge jongens en deze club helpen om te presteren.”

RBC Roosendaal
De Fransman begon zijn loopbaan bij Caen en maakte in 2006 de overstap van Clermont Foot naar RBC Roosendaal. Vervolgens kwam hij uit voor Sparta, FC Utrecht en ADO Den Haag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD