Volg ons

Hoofdklasse

DUNO verrast met aantrekken van voormalig GVVV-aanvaller Grot

DUNO verrast met aantrekken van voormalig GVVV-aanvaller Grot

Sherwin Grot zal komend seizoen dan toch het shirt dragen van DUNO. De club uit Doorwerth maakte via de officiële kanalen de komst bekend van de aanvaller. Dit is opvallend te noemen aangezien het Belgische SK Londerzeel ongeveer een week geleden ook al melding maakte van zijn komst.

Artikel verwijderd
SK Londerzeel heeft inmiddels het artikel waarin de komst van Grot te lezen was verwijderd van de officiële website. De 29-jarige Grot kwam het voorgaande seizoen uit in de Tweede Divisie voor GVVV. In Veenendaal werd zijn contract niet verlengd. Eerder speelde hij onder andere voor De Treffers, FC Presikhaaf, PEC Zwolle, IJsselmeervogels en Kozakken Boys.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse