maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseDuno strikt ervaren Godee, Baronie haalt tweeling van Rood-Wit

Duno strikt ervaren Godee, Baronie haalt tweeling van Rood-Wit

Joey Godee heeft snel een nieuwe vereniging weten te vinden nadat DOVO zijn aflopende contract niet wenste te verlengen. De aanvaller komt komend seizoen uit voor het naar de hoofdklasse gepromoveerde Duno. Baronie kan vanaf de zomer een beroep doen op de tweeling Sander en Jens Wirix, het duo komt over van eersteklasser Rood-Wit.

Profvoetbal
Godee (29) treft bij zijn nieuwe club onder andere Dominique Kivuvu aan die in het seizoen 2017/2018 ook uitkwam voor DOVO. De aanvaller heeft een verleden als profvoetballer bij onder andere Sparta, Go Ahead Eagles, Cercle Brugge, AGOVV, FC Dordrecht en Helmond Sport. Trainer Lodewijk de Kruif sprak tegenover de regionale website Hoog en Laag, lovende woorden over de nieuwe aanwinst. ,,Dit is een uitstekende versterking voor Duno, een speler die voorin op alle posities inzetbaar is en ons sterker maakt. We hebben de basisploeg bij elkaar kunnen houden en ons met vier gerichte aanwinsten kunnen versterken”.

Tweeling
Baronie sloeg een dubbelslag met het aantrekken van de broers Sander en Jens Wirix. De tweeling (23) van de eersteklasser Rood-Wit hadden de wens om samen de overstap te maken naar een nieuwe vereniging. ,,Samen zijn we het sterkste. Mede daarom wilden we ook met z’n tweeën een transfer maken. Makkelijk was dat niet, want het leverde pittige discussies op. Dan gaat dat hard tegen hard. We waren echter wel overtuigd om samen een stap te zetten. Dan is het goed om er ook onderling over te sparren. Deze keuze is weloverwogen”, aldus de broers tegenover BN de Stem.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD