donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDuno haalt per direct twee verdedigers uit de Derde Divisie

Duno haalt per direct twee verdedigers uit de Derde Divisie

Duno heeft op de valreep de door blessures geteisterde selectie met twee verdedigers versterkt. De Doorwerthse hoofdklasser neemt Shuremy Felomina van FC Lienden over en huurt Luuk Oosterling voor de rest van het seizoen van DVS’33.

Met de komst van de twee verdedigers komt het aantal winteraanwinsten voor Duno op vijf. Eerder werden Kenny Elders, Jean-Willy Mapinga en Niels Willems door de slagvaardige Gelderse vereniging al voor de rest van het seizoen vastgelegd. Mede door een enorme blessuregolf maakt Duno na een vliegende start een vrije val door in de Hoofdklasse A. Doordat in de laatste acht wedstrijden slechts een punt werd veroverd, zakte de club van trainer Roy de Haan van de eerste naar de twaalfde positie. Op de lange blessurelijst staan onder meer de verdedigers Renzo van Duren, Jochem Jansen, Hans Cooke en Lars Hekkers.

Shuremy Felomina (foto) is een fysiek sterke 24-jarige centrale verdediger die voor de winterstop basisspeler was van FC Lienden in de Derde Divisie Zondag. De viervoudig international van Curaçao speelde onder meer bij FC Den Bosch, Achilles’29 en Kozakken Boys en heeft 50 duels in de Tweede Divisie gespeeld. Duno huurt Luuk Oosterling voor de rest van het seizoen van DVS’33 waar de 21-jarige verdediger onlangs zijn contract verlengde tot de zomer van 2021. Bij de promotiekandidaat in de Derde Divisie Zaterdag maakte Oosterling in de bekerwedstrijd tegen Quick zijn debuut in de hoofdmacht. Oosterling is zowel als centrale verdediger als rechtsback inzetbaar en heeft een verleden bij onder meer FC Utrecht en Almere City. Duno verwacht dat beide spelers al speelgerechtigd zijn voor de ontmoeting met AZSV in Aalten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD