Volg ons

Hoofdklasse

Opvallend: DUNO-coach Dastgir laat veld versmallen naar minimale afmeting

Opvallend: DUNO-coach Dastgir laat veld versmallen naar minimale afmeting

Er is een hoop veranderd bij DUNO. De hoofdklasser ging fors terug in budget, zag verschillende nieuwelingen komen en verwelkomde in Anoush Dastgir een nieuwe trainer. De nieuwe roerganger liet direct een belangrijke aanpassing doen aan het hoofdveld in Doorwerth.

De breedte van het hoofdveld op sportpark de Waayenberg is flink smaller geworden: liefst vier meter minder dan vorig seizoen. ,,Ik wilde de minimumbreedte die is toegestaan, 64 meter. Dat is het beste voor de manier waarop ik wil dat wij druk zetten op een tegenstander”, verklaart Dastgir de verandering tegenover De Gelderlander. ,,Ik verwacht in de hoofdklasse veel winst te kunnen boeken met hoog druk zetten en dat is gemakkelijker op een kleiner veld.”

DUNO haalde een hoop nieuwelingen, waaronder Wilco den Hartog (GVVV) en Cedric Badjeck (DFS).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse