vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDuindam keert terug op het oude nest van SJC

Duindam keert terug op het oude nest van SJC

Tom Duindam maakte dinsdag bekend aan het einde van het lopende seizoen te vertrekken bij FC Lisse om op een iets lager niveau zijn voetballoopbaan te vervolgen. Een dag later maakte SJC via de officiële website wereldkundig dat de makkelijk scorende aanvaller in de zomer van 2021 weer terug zal keren bij de club waar hij al eerder furore maakte.

De centrumspits droeg tussen 2017 en 2019 ook al het shirt van de hoofdklasser. In 2018 wist hij met SJC te promoveren van de hoofdklasse naar de Derde Divisie. Dinsdag gaf Duindam tegenover Voetbal247 kort tekst en uitleg over zijn keuze om te vertrekken bij FC Lisse. ,,Ik ga een niveau lager voetballen en wat meer tijd vrij maken voor andere hobby’s. Naast het voetbal vind ik meer dingen leuk, waarvoor ik meer tijd wil hebben. Daar komt het eigenlijk in het kort op neer. Het was een lastige keuze, mede doordat het gewoon erg goed ging bij Lisse.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD