Volg ons
ton-du-chatinier-afc

Tweede Divisie

Du Chatinier blijft een jaar langer bij AFC

Du Chatinier blijft een jaar langer bij AFC

Ton du Chatinier zal ook volgend seizoen trainer zijn van AFC. Zowel club als trainer hadden in de winterstop laten weten pas in het voorjaar te gaan praten over een mogelijke verlenging. Deze week is dat gebeurd en de uitkomst is dat hij nog een jaar in Amsterdam zal blijven.

Doorselecteren

Rondom de wedstrijd van AFC tegen Jong AZ heeft het bestuur en de trainer een akkoord bereikt. De afgelopen week gaf Du Chatinier tegenover TweedeDivisie.org aan dat hij graag wilde blijven, maar dat er wel wat moest gebeuren op Goed Genoeg. Hij vond dat er stevig moest worden doorgeselecteerd binnen zijn selectie. Inmiddels zijn er al vier nieuwelingen aangetrokken met Eelke de Graaf (ODIN’59), Milan Hoek (Quick Boys), Derre Kwee (HHC Hardenberg) en Ilias Zaimi (JVC Cuijk).

Moeizaam kalenderjaar

In de eerste helft van het seizoen deed AFC lang mee om de bovenste plaatsen, maar sinds de jaarwisseling lukt er weinig bij de Amsterdammers. De laatste vier wedstrijden werden verloren en in totaal werd in 2017 pas één punt gesprokkeld. Zodoende is de marge op de nacompetitieplaatsen nog maar zes punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie