Volg ons
Reuven Niemeijer Heracles Almelo

Derde Divisie Zondag

Droomtransfer voor Niemeijer: Van Quick ’20 naar Heracles Almelo

Droomtransfer voor Niemeijer: Van Quick ’20 naar Heracles Almelo

Voor Reuven Niemeijer gaat een droom in vervulling. Het voetbaltalent ruilt Quick ’20 in voor Heracles Almelo. Niemeijer was de afgelopen weken op proef bij de club uit de Eredivisie en liet daar een dermate goede indruk achter dat hij een contract aangeboden kreeg.

Niemeijer tekent voor één jaar

Op 22 juni meldde Niemeijer zich voor het eerst bij Heracles Almelo. De aanvallende middenvelder had een uitnodiging gekregen om een aantal weken mee te draaien. Hij was aanwezig bij twee oefenwedstrijden van de Heraclieden en speelde mee in de wedstrijd tegen Oranje Nassau. Tijdens die wedstrijd en de trainingen liet de 21-jarige Niemeijer een goede indruk achter op de technische staf van Heracles Almelo. Ze boden hem daarop een contract voor één jaar aan, met een optie voor nog een jaar.

HHC Hardenberg vist achter het net

Dat Niemeijer Quick ’20 zou verlaten stond al vast. In de Hoofdklasse C (zondag) draaide het talent een uitstekend seizoen. HHC Hardenberg toonde daarop interesse in Niemeijer en leek hij ook daadwerkelijk naar de club uit de Tweede Divisie te verkassen. Toen Heracles Almelo zich meldde en hem later een contractaanbieding deed was de overgang naar HHC Hardenberg van de baan. Nu Niemeijer getekend heeft bij Heracles Almelo kan hij komend seizoen naast zijn debuut in de Eredivisie ook uitkijken naar speelminuten in de Europa League.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag