woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Dromen van derby tegen GVVV voor 5000 man'

‘Dromen van derby tegen GVVV voor 5000 man’

Gert Kruys lijkt een gelukkig man. De oefenmeester verlengde onlangs zijn contract bij DOVO, werkt daarnaast al jaren als analist bij RTV Utrecht en kreeg er deze week een baantje bij als commercieel medewerker van FC Utrecht. ,,Ik zou het heel mooi vinden om DOVO af te leveren in de Tweede Divisie”, zegt hij in de Veenendaalse Krant.

Vis in het water
Kruys zegt zeer content te zijn bij DOVO: ,,Ik voel mij hier als een vis in het water. De mensen op de club zijn goed voor mij, ik voel mij hier gewaardeerd en wij zijn met z’n allen met iets moois bezig. Dat doe en kan ik niet alleen, daar is iedereen voor nodig. Je hoort mensen weer over DOVO praten en dat is een goed teken.”

Droom
Volgens de voormalig profcoach is zijn werk op Panhuis nog niet klaar: ,,Ik zou het heel mooi vinden om DOVO af te leveren in de tweede divisie. De derby tegen GVVV spelen met 5000 man op ons sportpark. Ja, daar droom ik van.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD