zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Driever verlaat Be Quick 1887 vanwege verhuizing naar Amsterdam

Driever verlaat Be Quick 1887 vanwege verhuizing naar Amsterdam

Daan Driever vertrekt na dit seizoen bij Be Quick 1887. De 24-jarige aanvallende middenvelder gaat verhuizen naar Amsterdam en gaat op zoek naar een nieuwe club in of rondom de hoofdstad, laat hij weten aan Voetbal247.nl.

,,Ik voetbal al zo’n twintig jaar bij Be Quick, waar ik begon bij de mini’s”, vertelt Driever. ,,Het is voor de club vervelend dat er meerdere belangrijke spelers vertrekken, maar ik moet aan mijn persoonlijke ontwikkeling denken en hoop een studie of baan te gaan oppakken in Amsterdam. Liefst zou ik dat combineren met voetballen in de Tweede of Derde Divisie, met een lichte voorkeur voor de zaterdag. Ik kan aardige statistieken overleggen met 25 goals vorig seizoen en 16 dit seizoen. In het verleden heb ik ook in de spits gespeeld, maar sinds ik zo’n twee jaar geleden in een vrijere rol als meest aanvallende middenvelder ben gaan spelen, is mijn doelpuntenproductie gaan lopen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD